DENİZLİ / PAMUKKALE - Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu

Tayfur YILMAZ - MÜDÜR YARDIMCISI

1981 Denizli/Çameli dünyaya gelmiştir. İlkokulu Çameli/Kolak-Gayret İlkokulunda, Liseyi Denizli Lisesinde, üniversiteyi de Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde 2002 yılında tamamlamıştır. Ayrıca Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Denetimi Teftişi ve Ekonomisi Bölümünde Tezsiz Yüksek Lisans yapmıştır.

İlk görevine Bitlis/Adilcevaz Aydınlar Gültepe Mahallesi İlköğretim Okulunda başlayan YILMAZ sırasıyla; Adilcevaz/Bahçedere Köyü İlköğretim Okulu, Çameli/Kirazlıyayla İlköğretim Okulu, Tavas/Pınarlar Ortaokulu ve Denizli Merkez Aktepe Pakize ve Suzan Özkardeş İlkokulu´nda görev yapmıştır. 02/07/2019 tarihinden bu yana da okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.